45 érv, miért legyél csütörtöktől szombatig Brünnben

(1) Például azért, mert Gergő végre-valahára elkészítette a plakátot, amely szemet gyönyörködtető látványt biztosít mindazoknak, akik megtekintik. A plakát természetesen felbukkanhat ilyen-olyan online felületeken, teljes élményt azonban csak nyomtatott formában, brünni levegővel inhalálva garantálunk. (2) Emellett, bekerülsz az 50-ik szülinapi buli ingyenjegyéért folyó sorsolásba, amennyiben helyesen válaszolsz alábbi kérsésünkre: kinek az alkotása inspirálta a plakátot? 

(3) Továbbá azért is érdemes itt lenned csütörtökön, mivel már az első napon egy kupacnyi érdekes program készül. Az Eleven clubban, a Dominikánusok terének 11-es száma alatt. (4) Itt lesz a megnyitó. (5) A fotókiállítás. (6) A színház. (7) És a táncház.

(8) A megnyitó azért is érdekes lesz, mert néhány meglepetés is készül. Hogy micsoda pontosan, az tényleg csak ott a helyszínen fog kiderülni. (9)  A fotókiállítás Panni szerint nem csak puszta fekete-fehéret, hanem szürke és ötven árnyalatát is ígéri. Nos, kíváncsian várjuk, mennyire lesz pikáns a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek gólyaavatásainak és nőnapjainak fotódokumentációja, mindenesetre, az is megtörténhet, hogy (10) egy-két partifotón saját magadat is felfedezed majd. (11) Aztán jön Leó, aki már önmagában komoly érv. (11) Nem egyedül érkezik, hanem hoz magával egy társszereplőt, egy világítót és néhány koffernyi világítást. (12) Aztán kipakol, átrendezi a termet színházzá, és előad. A tibeti halottaskönyv inspirálja. (13) Azért érdemes megnézni, mert.... mert láttuk Brünnben két éve és azelőtt is, és tudjuk, hogy remek lesz. (14) Meg azért is, mert elhozhatod műkedvelő cseh szobatársadat is, aki nem ért ugyan magyarul, de alapvetően érdeklődő lelkületet mutat a kortárs magyar egy(-két)személyes dráma iránt. Ugyanis Leóék szó nélkül adnak majd elő. (15) Aztán azért érdemes maradnod, mert megnézheted, hogyan alakul át a színházterem táncteremmé. (16) A Gereben rázendít, (17) megérkezik Hanusz Zsuzsanna (18) és Bolgovics Gergő, akik (19) szatmári táncokat táncolnak majd. (20) Nemcsak táncolnak, de táncoltatnak is. Amíg ki nem lyukad a cipőd talpa. Hajnalig legalább.

(21) Pénteken azért lesz érdemes jönni, mert komolykodni fogunk, és az mindig nagyon vicces. (22) Felmászunk a Špilberkre, (23) megkeressük a KAFEDIK-fát és levadásszuk Kazinczy emléktábláját. (24) Amint megtaláljuk, elhangzik néhány keresetlen szó, amit azért is érdemes lesz végighallgatni, mivel már most izgulnak, akik mondani fogják. (25) Azután bizonyára koszorúzásra és (26) fennkölt éneklésre is lesz lehetőség az érdeklődők számára. (27) Volt tagoknak érdemes lesz ellátogatni az Avia nevű vendéglátóipari egységbe a Botanická 1 alá, ahol hangzatos szóvirágokkal, kellemes programmal, és ínyciklandozó vacsorával lesznek ellátva. (28) A Borvirág táncolni is fog.

(29) Szombaton azért lesz érdemes eljönni, mivel bulizni fogunk, és azt nagyon tudunk. (30) Koradélután városnézünk, és Vavreczky Gábor már tudja, miről fog mesélni nekünk. (31) Utána érdemes lesz beülni a Skleněná louka padlástermébe, ahova slammerek jönnek, hogy slammeljenek. (32) Azért is érdemes ott lenned, mivel te is kipróbálhatod a slammelést. (33) Esetleg azt is megtudhatod, hogy mi az. (34) Azután azért is érdemes Brünnben lenned, mert kapsz egy pici pihenőt, hogy felkészülj-bemelegíts az esti bulira. (35) Természetesen, a buliba érdemes megérkezned, ugyanis lesz jó hangulat, (36) favalos pincérnők, (37) Phoenix RT, (38) Tankcsapda, (39) illetve még DJ Peter is, aki (40) biztosítja a jó hangulatot még egész reggelig is.

Ezenkívül még azért is érdemes Brünnben lenned a hétvégén, mert (41) garantáltan biztosítunk lehetőséget helyi lakosok szandál-zokni kombinációban való slattyogásának megtekintésére, ami az évszakra és a reggeli, helyenkénti talajmenti fagyokra való tekintettel egyre mulatságosabb látványnak minősül. (42) Rendkívül érdemes lesz itt lenni azért is, mert felöltöztetünk a legújabb KAFEDIK-trikókba, ami a lehető legszexibb hétvégi viseletnek fog bizonyulni. (43) Azért is érdemes lesz időben érkezned, mivel limitált mennyiségű KAFEDIK-kitűző lesz az óriási tömegek rendelkezésére bocsátva. 

(44) Ha pedig igazán szeretnéd, elviszünk magunkkal a titokzatos Čtverecbe.

(45) Illetve, megjelenik a Sárga Szamár. 


Itt találod az eseményt a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése