kafedikfa


2009-ben, a Kafedik 40-dik születésnapjára készülve, a vezetőség jóváhagyta azt a kissé zöld javaslatot, hogy ültessünk fát az ünnepség keretein belül. Így került a "fánk" 2009 november 7-én a Spilberk várkapuja mellé (egyébként, tudtátok, hogy "hegyi juhar"?). Noha hercig kis névjegytáblája az enyészet martalékául esett, azért továbbra is a MI fánk, és ez az oldal az övé.....

2018 szeptembere...
Na és akkor múlt héten jártam arra... Fotóm nincsen. Gyanúsan kis fácska álldigált a megszokott helyen. Körülötte fából eszkábált védőszerkezet, mint anno, 2009-ben... Mondjátok: Ennyi volt??...


2015.március 22.
Mondjátok, kizöldell? A tetején aggasztóan szárad az ága....2013. január 19.
Csapat--- akarom mondani, hóember-építő-fa-látogatás a Spilaszon.


a végeredmény

és a hóember-építő-brigád neonfényben.

2012.október 19. (szombat)
A legfelső ágai ijesztően száraznak tűnnek... de reméljük, csak amolyan gyereknátha ez, és kinövi. Egyébként meg, jól áll neki az arany;)


2012.április 13. (péntek)
A Mega7vége keretein bekül megvalósuló színházi előadás és táncház után spontán fa-látogatásba kezdett az összegyűlt tömeg. Persze, módszeres megállókkal a domboldalon, de nagy számban és jó hangulatban érkeztünk meg valamivel éjszaka fél1 után. A látogatás alkalmával  elhangzott egy név-javaslat is a "Fa" részére, még pedig Ilyés Lénárd szájából: "Legyen Ferenc. Most még csak Ferike, pár év múlva lehet Ferkó vagy Feri, aztán lassan Ferenc....." Nos, lehet, szavazásra kéne bocsátanunk a dolgot:)


2011. október 22. 
Végre megoldódott a névtábla problémája:) A Kafedikfa ugyanis kinőtte már a támogató fakerítést, melyen tavaszig a névtábláját is viselte, viszont a park vezetősége nem engedélyezi a kis névtáblák kihelyezését sem térdig érő facölöpön, sem esztétikus szikladarabon, sehogyan.... Ambrus Tünde, Estélyi Krisztina, Czigányi Gyuri és Fekete Laci azonban egy huszárvágással megoldották a problémát:) Történt mindez október 22-én, Liszt Ferenc születésnapján!
2011. máj. 2.
friss, dús ruhában


2011. ápr. 19. 
tavaszelői látogatás A Fánál - már rügyezik;)


2009.nov.7. - Hogyan lett fája a Kafediknek:


A 40-es születésnap alkalmából összegyűlt ünneplő faültetők
Ambrus Tünde beszédet mond - háttérben már látszik A Fa


Ők mind.... és A Fa (legjobbra)

Ültették volt Kafedik elnökök....

....ültette Timi, a DH-elnök....

....ültette Tünde és Ildikó, volt Kafedik-elnökök....

....ültették sokan mások....
....például Laci, a Kafedik- elnök.


Hát így lett Ő....

....a Kafedik fája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése