Gombaszögi Táborba a kedvenc könyveddel

 A Sárga Szamár brünni diáklap ismét képviselteti magát a Gombaszögi Nyári Táborban, blog-ólját (sárga) könyvsátorra cseréli, ide várja majd rajongóit egy újságátböngészésnyi, könyvcserényi, versnyi, pohárcitromosvíznyi időre.





Arról, hogy idén fotósműhely-foglalkozást is kínál majd a SSz csapat, már számos helyen és alkalommal beszámoltunk. Viszont távolról sem merül ki ennyiben mindaz a jóság, amiért érdemes keresni minket! Az általunk kínált menü: friss napisajtó reggelire (tábori és szlovákiai), megzenésített versek délidőre, uzsonnára szlovákiai magyar irodalmi csemegék, egész napos csipegetésre pedig a tábori könyvtárunkat ajánljuk.
A Szamár könyvespolcait javarészt saját könyvespolcaink darabjaival töltjük meg, darabokkal, amik valamilyen okból kedvencek, jelentenek valamit számunkra, vagy úgy ítéljük, hogy érdekelhetnek Titeket is. Térjetek be hozzánk, válasszatok belőlük! Ha a Ti táborozó batyutokban is akadna egy-két olvasnivaló jószág, hozzátok el hozzánk őket bátran, lehet, hogy valakinek épp a Ti könyvetekre fáj a foga már régóta. Mivel könyvtár-alapelven működünk, Tábor végére mindenki visszakapja saját jószágát (ha csak nem születik valamilyen cserebere-üzlet, de ez már rajtatok áll :))
Könyvkínálatunkban helyet kapnak fotós tematikájú könyvek is: a szakma története, technikák, fotógyűjtemények, mintha csak nyári lapozgatásra teremtettek volna.
Hogy további menüpontjainkat is részletezzem kissé, gitáros, szép hangú verséneklőink minden nap félórányi megzenésített-versösszeállítással kényeztetik füleinket, szlovákiai magyar íróink- költőink pedig fülre, észre és értelemre kivetve hálóikat felolvasnak frissen ropogós, ippencsak-megjelent műveikből. Ezeket a könyveket a Szamár sátorban meg is tudjátok vásárolni! (jutányos ár, nem nyerészkedünk :))
Meglepetésül, tejszínhab a tortán: megismertetjük veletek az Okuláré Projektet, amelybe egy nagyon kedves budapesti színészismerősünk vonta be Brünnt- és amelynek a mi brünni közösségünk azóta rabjává vált. Modern, kortárs drámafelolvasás, tizenötperces szösszenetek egy adott témára. És a szereplők? Aki csak egy pici merszet is érez magában- mindenki! Kipróbáljátok velünk?
Jövendőbeli Szamár sátor látogatók, alig várjuk, hogy bekukkantsatok hozzánk és, hogy ottragadjatok: olvasni, hallgatni, beszélgetni.

1 megjegyzés:

  1. ...éééés igen, ahogy a kép is mutatja: összepakoltuk már a könyveket az idei táborba, a csomagból nem hiányoznak a tavaly kapott, dedikált példányok sem!

    VálaszTörlés