Vajon merre jár Eastwood Pista?

Sokan vagyunk, akik szeretnénk tudni, kicsoda is ő. Legtöbbünk szinte biztos, hogy találkozott már vele. Talán be is mutatkoztunk egymásnak. Vagy együtt álltunk sorba sörért. Lehet egymás mellett ültünk egy előadáson.... Sőt az is lehet, együtt tomboltunk a Szemeszternyitó partin! Vajon kicsoda lehet, és merre jár Eastwood Pista?

Ez a titokzatos név 2010 nyarán bukkant fel, amikor nem sokkal a DéHá Tábor után ismeretlen elkövető egy papírfecnit csúsztatott a táborblog egyik szerkesztőjének ajtaja alá. A papíron egy vers volt, Azoknak, akik ott voltak. A szerző pedig Eastwood Pista....

A vers szubjektív összefoglalása a tábornak, egy résztvevő mindannyiunkéval egybefonódó emlékezése. Soraiból jól ismert szófordulatok kacsintanak ránk, hogy még kínzóbb legyen a kíváncsiság - ő vajon melliké?

Az idei táborban azonban hiába figyeltük a jeleket, Pista ismét csak írásban jelentkezett, a tőle megszokott formában. Ám ha nyáron DH táborba jár, vajon mit csinál az év többi részében Eastwood Pista? Időnként azért hallhatunk felőle. Megjelent például a Kafedik 2010-es szemeszternyitó partiján szeptember 29-én:


és ott volt a Gólyaavatáson is december 3-án:


Persze vannak olyanok is, akik nem ismerik Eastwood Pista legendáját:
 
"Ki az az Ísztvúd Pista, kérdi ja Vesztforeszt Maris" a szemeszternyitó Tóga partin 2011 február 26-án. Mások cselhez folyamodnak, hogy végre kielégítsék kíváncsiságukat:



"Van nálam egy söröd Eastwood Pista!!!" - Sajnos erre az akcióra (2011.4.28.) pont nem jött el Eastwood Pista..... Eljött azonban az idei szemeszternyitóra (szept.28.):
 
És reméljük, még lesz szerencsénk hozzá:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése