Szökőévi álarcos party

A fagyos reggeli iskolába menésen semmi ünnepelni valót sem találunk első nekifutásra, az újra megtelő koleszszobák és villamosok azonban azt sejtetik, itt vagytok, ismét Brünnben, ismét egy városban a Kafedikesek!

A szemeszter nem indulhat el kiadós közös bulizás nélkül, a farsang pedig nem múlhat el álarcok nélkül. Egy olyan partyra invitálunk most, amilyen nincs minden évben, hiába rendezünk szemeszternyitó partyt minden szorgalmi időszak elején! Szökőévi álarcos partyról, inkognitó-mulatságról, szemeszternyitó arcátlankodásról, anonim buliról szól most a február 29. :)

Aki megirigyelte decemberben a Mikulást (alakító személyt), aki szeretne gumicsizmában, traktorral bulizni anélkül, hogy csábos pillantások helyett csúfos mosolyok célpontja legyen, aki megsétáltatná egzotikus utazásainak öltözet-trófeáit, aki szeretné föleleveníteni gyermekkorának hercegnő-élményeit, vagy csak egyszerűen szeretne elbújni a tömeg szeme elől és felismerhetetlen (póker)arc mögül szemlélni a bulizókat, az most valóra válthatja ábrándjait! Parókák, álarcok, régi ruhák, szemüvegkeretek, arcfestékek, sétapálcák, seprűk, lepedők, turbánok, legyezők - ezen a partyn csak előnyösek lehetnek:)


A partynak otthont adó Mersey klub kicsivel a 3 és 11-es villamos Tábor megállója után található, körülbelül 10 percnyire a 93 és 99-es "rozjezd" Klusáčkova megállójától.
A kalendárium legritkább, négy évente ismétlődő napján, február 29-én (idén szerdára esik ez a különleges nap) 7, azaz 19 órától kezdődik a party. Az álarcok nem csak a jókedvnek és a szórakozásnak, de a pénztárcáknak is használnak, ugyanis a jelmezben érkező vendégek teljes 20 koronát (az egy sör 5/6-a Merseyben;) spórolhatnak a belépőből. Alapáron tehát 70 cseh pénzért lehet majd a partyra bejutni, álarcban viszont csak 50 korona a beugró!!!!
 

Ami a zenét illeti, a Mikulás buliról, vagy a DH táborból már jól ismert DJ Peter keveri a talp alá valót nekünk. Ám hogy biztos elhangozzanak a kedvenc számaitok, egy listát vezetünk itt, ahová a buli napjáig följegyezhetitek zene-óhajotokat.

Az igazi hangulatot azonban Ti hozzátok, minden egyes résztvevő, barátok, és üzletfelek, mindenki,aki bevállalja a szökőév fergeteges megünneplését, a szemeszter tárva-nyitását, az álarcok vidám kavalkádját. Minél többen leszünk, annál emlékezetesebb lesz a buli, ne felejtsétek!!!!

a rendezvény megtalálható a FB-on is. ITT:)

1 megjegyzés:

  1. én munkásnak öltözöm. gázálarccal.2012. február 23. 13:49

    ötleteknek jó lehet:
    http://pujcovna-kostymy.com/kontakt/
    http://www.bambi.cz/pujcovna-karnevalovych-kostymu-c-76.html

    VálaszTörlés