Mi a közös a gólyákban és a Mikulásban?


Háát a tej. Nem hiszed? Kíváncsi vagy? Akkor gyere el és majd meglátod!

Persze, ez egy kicsit olyan, mint a karácsony, meg kell várni a bűvös éjfélt, amikor is majd lehull a lepel. 

Hogy kicsit akciódúsabban teljen a várakozás, természetesen lesz zene, tánc és akciós italok is! Agancsos kóla vagy a kapitány kedvence, ínyenceknek pedig ott a vodkadzsúsz. A pergős ütemekről és dallamokról ismét a már jól ismert DJ Peter barátunk gondoskodik majd. És hogy biztosan szóljanak kedvenceid is, az esemény facebook falán előre kérheted azokat.

Az utóbbi évekhez hasonlóan ismét gólyákkal érkezik a Mikulás Brünnbe. Micsodaaa, gólyák? Nem rénszarvasos szánon közlekedik a Mikibá? Hát Brünnben nem. Megesett már az is, hogy teszkós bevásárlókocsiban jött szegény :D Csakúgy, mint tavaly, idén sem csak a Mikulást várjuk, hanem új tagjainkat is. Az elsősöket, azaz a gólyákat, akik idén kezdték meg tanulmányaikat Brünn városában. Számukra a belépés ingyenes!!!
Ne feledkezzünk meg az ajándékozásról sem, mert adni jó! Bár azért kapni sem rossz :D Ha valakit meg szeretnél lepni, hozzál valami apró ajándékot, címezd meg, és mi majd eljuttatjuk a Mikuláshoz.
Még mindig nem tudod mi az: piros, nagy a szakálla és jövő héten Brünnben lesz?
Nem baj, gyere el és majd ott minden kiderül. Jah, hogy hova? A vásárváros mellett levő Faval music circus klubba. Kapunyitás 20 órakor!






A Mikulás biztosan ott lesz. És Te?








További információ weboldalunkon valamint a facebookon.



*társszerző: Szabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése