Ismét tarolt a Napsugárbrigád

Idén sem maradhatott ki a KAFEDIK programjainak repertoárjából a már hagyományosnak tekinthető (tan)év végi focibajnokság és gulyásfőzés, melyre június 2-án, szombaton került sor.
A jónép délelőtt 10-kor a Purkyň kolesz műfüves pályájánál gyülekezett. Az előre behűtött söröshordó „csapraverése“ és a csipet-csapatok összeírása után kezdődhetett a torna. Három csapat rúgta a bőrt három órán keresztül. Aki megszomjazott a futkosásban, illetve a szurkolásban, sörrel csillapíthatta szomjúságát.  
A csipet-csapat :)

Egy-egy lejátszott meccs után a győztes csapat 3 pontot, a vesztes pedig 0 pontot kapott, döntetlen esetén mindkét csapat 1-1 ponttal gazdagodott. Az oda-visszavágók lejátszása után kialakult a végső sorrend:

A JFF: Just For Fun

3. helyezett: JFF (Just For Fun)
                     1 pont

Kulcsár Kuli Péter
Tóth Roland
Pál Tamás
Matus Gábor
Szabó Gergely
Bradáč Mihály

A Vegyes felvágott




2. helyezett: Vegyesfelvágott
                     6 pont

Fekete László
Oroszlány Lóránt
Zajíček Pepík József
Édes Zoltán
Roháček Peter



A győztes csapat a Napsugárbrigád


1. helyezett: Napsugárbrigád
                     10 pont

Fazekas Changee Tibor
Fazekas Naki Tamás
Krajčík László
Vavreczky Gábor
Kósa Bálint



Góllövőlista:
  •  5 gól: Fazekas Changee Tibor
  • 4 gól: Édes Zoltán, Kulcsár Kuli Péter
  • 2 gól: Zajíček Pepík József, Fazekas Naki Tamás, Krajčík László
  • 1 gól: Tóth Roland, Vavreczky Gábor, Oroszlány Lóránt
A torna végeztével és egy kis pihenés után a maradék sör és az emberek átvonultak a Palacsákra, ahol a focibajnoksággal párhuzamosan készülő gulyás már majdnem fogyasztható állapotban volt. Még mielőtt mindenki asztalhoz (vagy legalább valami ahhoz hasonlóhoz :) ült volna, a győztes csapat egy karton sörrel lett jutalmazva, illetve a góllövőlista éllovasa jelentkezhetett egy ingyensörért a hordónál.

EredményhirdetésA megérdemelt nyeremény
Végül előkerült egy gitár, a hordó és a fazék kiürült, leszállt az est és tábortűz mellett folytatódott a dalolás. Az est „fénypontja“ a Palacsák melletti domb tetejéről -a Púpról- megtekintett tüzijáték volt.


Geri

1 megjegyzés:

  1. Az az igazság, hogy nem gondoltam volna, hogy még június elején is ennyien összejövünk - és hogy a gulyás is első nekifutásra elfogy. Mennyien is voltunk össz-vissz? 30-an, 40-en?...
    Ja, és gratula a győzteseknek! Külön öröm, hogy mindenki végig teljesen sportszerűen játszott :)

    VálaszTörlés