Kapd le a szamár elejét!

Arról van szó, Fiúk és Lányok, hogy készül az idei szemeszter nyomtatott Sárga Szamara, és bizony, címlap-fotóra lenne szüksége. Emlékeztek az előző szám biciklistájára? És az az előtti szám tógás félisteneire?.... Nade vajon mi kerüljön a most készülő csacsi címlapjára? Szeretnénk interaktívan megválaszolni ezt a kérdést, ezért arra kérünk Titeket, küldjetek Ti fotót (vagy grafikát) a Sárga Szamárnak, és válasszátok ki Ti a 2012-es nyári szemeszter címlapfotóját! A nyertes fotó nem csak "tapasztalatot" szerez beküldőjének, ugyanis a szerző érdekes díjat is nyer;)

Mivel a Sárga Szamár nyomtatása korlátozott, csak fekete-fehér fotót tudunk lehozni (sőt az elengedhetetlen sárga papír miatt inkább sárga-fekete fotókban gondolkozzatok;). Ugyanezen okból kifolyólag kevésbé kivehetőek az apró részletek, a csoportképek, a távoli alakok, és előnyösek a világosabb, esetleg valamilyen programban meggyúrt "fehéres" képek. A szavazásba csak azokat a képeket válogathatjuk tehát be, amelyek teljesítik ezeket a feltételeket. 
Következő kritérium, hogy a képek témájukat illetően Brünnhöz, vagy a Kafedikhez kötődjenek. Szólhatnak a városról, vagy valamelyik diákklubos akcióról (gondoljatok csak az elmúlt partyra, vagy az elkövetkező eseményekre;), mesélhetnek a diákéletről, a kollégium világáról, egyetemről.... Egy személy legfeljebb három képpel pályázhat, s a képek minimális mérete 1280 x 1024.


Nos, ha kiválasztottad a fotóidat, küldd el nekünk a sargaszamar@gmail.com címre. A levélben ne felejtsd el feltüntetni a nevedet, és pár adatot a képekről (hol - melyik rendezvényen -, mikor készült, ilyenek). A képek bejegyzések formájában kerülnek fel a blogra. Szavazni a bejegyzések alatti három négyzet segítségével lehet - FIGYELEM: csak az első négyzet (ez van mellé írva: jó:D ) szavazatai számítanak!!!! (Ezeket a szavazónégyzeteket egyébként szabadon használhatjátok a fotóversenyben nem szereplő cikkek értékelésénél is, hasznos visszajelzést adva így a cikk szerzőjének)
 A képek beküldési határideje március 25., a szavazás pedig március 31. éjjelén zárul.


 Az a kép kerül tehát az áprilisi Mega7végére megjelenő Sárga Szamár címlapjára, amelyik március 31. éjjeléig a legtöbb szavazatot kapja. A kép szerzője pedig az említett Mega7végén elsőként veheti át a most készülő, legújabb Kafedik-pólók egyikét!

Keressétek meg az eseményt FB-on is:)

1 megjegyzés:

  1. Ne feledjétek, minél hamarabb kerülnek ki a blogra a képeitek, annál több idejük van szavazatokat begyűjteni;)

    VálaszTörlés