Figyelitek? Hamarosan Múzeumok Éjszakája!!!!

Hogy mi is az? De hisz már tavaly elmondtam! No jó, elmondom most is.... Szóval éjfélig nyitva van egy csomó múzeum a városban, és kedvezményes, vagy akár ingyen belépéssel, tárlatvezetéssel, koncerttel, színházzal várnak minden érdeklődőt - minket:)


A Vörös templomban megint orgonakoncert lesz, kovácsbemutató a Roma múzeum udvarán, Didgeridoo az Antroposban, "art jarmark" a Trojka udvarán és még sorolhatnám.... Naigen, a fire show sem marad el valószínűleg, éjfélkor a Spilberk udvarán.....




Hány múzeumot is jártunk be tavaly? Ötöt? Hatot? Valaki csak emlékszik.... Minden esetre, ügyesen időrendi sorrendbe foglalva megtaláljátok az egész este kínálatát ITT, és hogy ne legyen gond a közlekedéssel, speciális külön- és historikus-járatokat indít a brünni közlekedési társaság - a menetrend  megtekinthető ITT:) De hogy ez a sok hasznos információ egész úton a szebetekben üljön, ILYEN hercig kis brozsúrát kínálnak a szervezők. Könyvtárakban, múzeumok bejáratában már most is beszerezhetitek. Hozzatok nekem is (még) egyet, ugyanis, a kiadvány lapjai közé 2012 végéig felhasználható ingyenbelépők és kedvezményes jegyek is bújtak!

Aki nem szeretne egyedül menni, bátran csatlakozzon a Kafedik csapatához ITT!

Vagy a Roli által összeállított útiterv bármelyik pontján:
A - 17:45 - találkozó az Anthroposnál (az a megálló neve is és ott)
B - 19:00 - utazás a Českára
C - 19:15 - Dům umění města Brna
D - 20:30 - TIC
E - 21:00 - Dům pánů z Kunštátu
F - 21:30 - Uměleckoprůmyslové muzeum
G -22:30 - Pražákův palác
H - 23:45 - Špilberk

hivatkozás a térképre: http://g.co/maps/je9xb


Remélem, összefutunk szombat este! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése