Finom ételek - gomba sajttal

Kitaláltam egy új gasztronómiai ízkombinációt. Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek erre. De mégis! Nem olyan egyszerű ám kitalálni egy új ízvilágot - olyat ami egyedi, de a sokadik kóstolásra is üt az élmény. Ez így van, a jó szakácsok nem hülyék, sokkal több kreativitást tesznek bele egy új ételbe, mint azt el tudnánk képzelni. Finom kaját főzni nem egyszerű.

Na de várjunk csak, akkor mit is találtam ki én? Nyers sampiongomba camemberttel/gorgonzolával. Abszolút csúcs. A nyers gomba lágy, de különleges ízét nagyon jól kiegészíti a gorgonzola vagy camembert ütős íze. Mintha egybefolyna a kettő. Ajánlott vajas péksüteményt enni hozzá, a vaj tökéletesen passzol a menühöz. Nem kell félni attól, hogy az ember rosszul lesz a nyers gombától - velem egyszer se fordult elő, pedig érzékeny a gyomrom. Próbáljátok ki!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése