Avatás, avagy „ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel“


Hozzád szólok, ó elsős „gólya“, Hozzád, ki átvészelted már a főiskolás lét, a morva főváros, erősen fogyó zsebpénz, fenyegetően növekvő tanulnivaló, idegen főzésektől ragacsos intris konyhák, álnok mosógépek, kárörvendő „dpmb“ sofőrök által előkészített válogatott megpróbáltatásokat. Egy ezek közül azonban még mindenképpen hátra van... ha pedig teljes jogú Kafedik-taggá szeretnél válni, ki kell állnod ezt az utolsó próbát is. Minden valamirevaló ovis tudja, hogy az utolsó próba a legnehezebb, de utána jön a méltó jutalom (ennyi fele királysággal és királykisasszony-kezekkel nem rendelkezünk, de … a jutalmat sokféleképpen értelmezhetjük).


Hogy hogyan is tudjátok bizonyítani a „rátermettségetek“? Nem kell hozzá egyéb, mint megjelenni december 2-án, pénteken, a Terčben. (Hogy közérthető legyek: kocsma a „Palačákon“. Nem lehet egy palačákos-intrissel két percnél tovább beszélni anélkül, hogy ez a fogalom ne szerepelne a beszélgetésben, szóval jobb, ha megismerik azok is, akiknek eddig nem volt szerencséjük „hozzá“. Na de akkor mi az a Palačák? Hát a „Vysoké učení technické” Palacky hegy alatti kollégiuma!)

ide várunk;)
Remélem az, hogy pénteken vár megrendezésre a dolog, senkinek nem veszi el a kedvét, és senki nem választja a hazamenetelt. Egy Brünnben töltött hétvégét még a „leghonvágyasabbak“ is kibírnak. Ezzel máris tudjátok bizonyítani azt, hogy megszoktátok és megszerettétek a várost, ez pedig elég fontos feltétele az itteni létnek.

Az ajtó fölé nem pingáljuk a Pokol kapujának feliratát, de érezhetitek magatokat nyugodtan úgy, hiszen ha egyszer beléptetek, nem menekültök előlünk! :) Szóval készüljetek a „jelenésetekre“ az éjszaka folyamán. Vagyis csak annyira rúgjatok ki a hámból így beszámítókat (gy.k.: zápočeteket) megünneplendő, hogy még megálljatok a saját lábatokon, és ne gabalyodjon össze a nyelvetek... ez a következő lépés a próbák kiállásához.

Idális este lesz számotokra az avatás, ha nem idegenkedtek a tejtől... erre még mindig van pár napotok gyakorolni, vagy megpróbálni megszeretni. Az nem felmentő tényező, hogy „nemszereteeeem“, az már inkább, ha valaki tejérzékeny... de erről papírt kérünk! ;)

szinte "tejjel-mézzel folyó Kánaán" a Kafedik!
És lám, néhány korty tej lenyelése után már kezdtek egészen kafedik-tagokká válni, de az egészen-egészenhez még az kell, hogy jöjjön a Barni és a Nikon, és mindenkit könyörtelenül a céltábla elé állítsanak. Ha még itt is bátrak maradtok és nem rettentek meg, úgy megérdemlitek hogy taggá nyilvánítsunk...
Ugye lehetne még szörnyűbb is ez a próbatétel? Ugye, hogy nem is akarunk sokat? Ugye, hogy ittmaradtok minél többen? Ugye, hogy rábeszélitek a maradásra azt is, aki vonakodik? Elvégre minden elsősnek ingyenes a belépés!

Meg kell még említeni, hogy az akció egy közös dh-s rendezvénysorozat egyik rész-rendezvényeként valósul meg, erről részletesebben olvaskattok itt. Tombolasorsolás is lesz, ezért az este folyamán keressétek az alkalmat ezeket a cetliket beszerezni.

És természetesen ne felejtsétek el a Mikuláááást! Ha szeretnétek ajándékot küldeni vele ismerőseiteknek, csak annyit kell tennetek, hogy az illető nevével ellátott ajándékot leadjátok belépéskor a pénztár körül üldögélő pecséttel, karszaggal hadonászó szervezőknek. Bár nem látszik, titokban ők is a Mikulásnak dolgoznak, és tesznek róla, hogy mikor a fehérszakállú, pirosgúnyás apóka berobog rendezvényünkre, a ti ajándékaitok is ott lapuljanak a zsákjában.


Mindenkit sok szeretettel várunk a buliba!

alfa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése