Hóóórukk


Bírnál egy olyan sítábort, ahol nem csak a barátaiddal, de Magyarországról érkező fiatalokkal, továbbá a kedvenc zenekaraid tagjaival is együtt csúszhatnál? Esténként pedig szívesen buliznál a koncertjeiken? Ha igen, akkor a Hóóórukkot Neked találtuk ki!

A Jásnai síközpontban 2012 február 9. és 12. között először kerül megrendezésre a Hóóórukk, ez a rendkívüli zenés sítábor. Nem titkolt célunk, hogy a nyári szezonban megrendezésre kerülő DH tábor hangulatát idézzük meg a Chopokban, aktív sportolással és zenehallgatással megfűszerezve, Magyarországról érkező fiatalok részvételével. 5 nap alatt 8 olyan kiváló banda lép fel majd esténként, mint a 30Y, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, az Óriás, a Hősök vagy a Kipu. Ha esetleg valamelyikükről még nem hallottál:

30Y: A dal, a zenélés és a barátság szentháromsága a kezdetek óta töretlen ebben a kedves társaságban, koncertjeik pedig tökéletes ellenpéldái annak a butácska elméletnek, mely szerint “az alternatív nem lehet rock’n’roll”.
KISCSILLAG: Egy olyan komolyan vett hobbizenekar ez, mely - néhol keserédes, néhol beat-be hajló - gitárrockja nélkül elképzelhetetlen a hazai könnyűzenei fesztiválok programja.
VAD FRUTTIK: Popzene, mert remekül hangszerelt és eljátszott popdalok jellemzik a veszprém megyei zenekart; alternatív, mert a fiatalok gondolkodását frappánsan megidéző szövegek jellemzik őket.
SUBSCRIBE: A hat középiskolai barát alkotta modern rockzenekar messzeföldön híres földet rengető koncertjeiről, ahol a tömeg tetején úszkálás legalább annyira megszokott, mint az éjféli misén az áhitat.
ÓRIÁS: Vérbeli rock, de nem Tankcsapda? Dallamos, slágeres gitárzene, de nem Hooligans? Kemény, de közben a lelket is símogatja, könnyed, de nem nyálas? Az Óriás igennel válaszol az előbbi kérdésekre.
HŐSÖK: Vagány szövegek, laza előadásmód, ízig-vérig ízes, de nem véres hip-hop: ezt képviseli az alapvetően veszprém-közeli Hősök.
ALVIN ÉS A MÓKUSOK: A lassan a második x-et is betöltő nyíregyházi punk-rock legenda továbbra is a felcsavart erősítők előtt, a világot jelentő deszkákon van leginkább elemében.
KIPU: Rockzenét játszanak, de olyat, amiben kapaszkodóként vannak dallamok, meg alapvető dalszerkezetek, ráadásul olyan szép témákról énekelnek, hogy például részegen mindenki szerelmes.

A Hóóórukk nemcsak arra remek alkalom, hogy Magyarországról jött fiatalokkal bulizz együtt, de arra is, hogy közelebb kerülj kedvenc zenekaraidhoz is.

A téli sportok szerelmeseinek a nappali szabad csúszás mellé szervezünk pénzdíjas nyílt amatőr óriás műlesikló- szlalom, és snowboard viadalokat is, valamint számos fakultatív programot (éjszakai ratraktúra, motorosszán túra, siklóernyőzés) is kipróbálhatsz! Mindez emberközeli és barátságos
szervezésben, igazán moderált áron.

Bírod a jó zenét? Van csúsznivalód? Akkor Hóóórukk!

További információ : a www.hooorukk.hu weboldalon, ahol összeállíthatod a számodra legkedvezőbb szállás és program csomagot és onlinefizetéssel is fizethetsz, vagy a facebook.com/hooorukk oldalon, valamint csatlakozz a facebook eseményünkhöz! A résztvevő zenekarokat a facebookon is megtalálod!

Várjuk érdeklődésedet, jelentkezésedet!

A Hóóórukk szervezői

2 megjegyzés:

  1. Nem lehet rossz, monjduk nekem a zenekarok semmit se jelentenek, de síelezni azért jó lehet.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés