Kávét és színházat 26 napon át!

Holnap, március 13-án kezdődik a brünni független színtársulatok fesztiválja, a Brněnský Lunapark aneb Divadlo ke kávě (Brünni vidámpark avagy Színházat a kávé mellé)! Az idén harmadik éve megrendezett fesztivál kitűnő alkalom a brünni alternatív, kis társulatok megismerésére, s a kávéházakban előadott darabok olyan helyekre csábítják az érdeklődőket, ahová talán nem gyakran térnek be kávéra, lattéra, feketeteáratejjel.....


A fesztivál megálmodói MgA. Pavel Baďura, és a Masaryk Egyetem tanára, Mgr. Viktor Pantůčka, előkészítői pedig a Kultúra management szak hallgatói a Masaryk Egyetem Bölcsészettudományi Karának Zenetudományi Intézetéről (nagyon nehéz ezeket a megnevezéseket lefordítani csehből, de értitek, nah, miről van szó? Řízení kulturního provozu, obor Management v kultuře pod Ústavem hudební vědy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity!!!!;). 

A fesztivál hivatalosan holnap, március 13-án indul, a Trojka kávézóban 18:00-kor kezdődő, idei első előadással. A fesztivál összes előadása este (délután) 6-kor (18:00-kor) kezdődik, a belépődíj pedig tetszés szerinti (!!!! igazi diákparadicsom!!!!). Az április 25-ig tartó előadások listába rögzített kavalkádját pedig itt találjátok. Hajrá, kávéra, színházra fel!!!! :)

és köszönöm Rolinak,  hogy szólt erről a rendezvényről nekem:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése