Boldog születésnapot, Szamár!!!

A Szamarak (Milne óta) köztudottan morózus állatok. Depresszióra hajlamos, elmélkedő, keserű szürke lényecskék. Ki az (vagy inkább mi az), aki ez alól kivétel? Aki sárga mint a napocska, hogy beragyogja olykor szürke és borongós brünni napjainkat? Na ki (vagy inkább mi) is ez a lény?

Nem más mint a Kafedik kabalaállatkája! A Mi Szamarunk, a Sárga Szamár. Hogyan is lehetne morózus, amikor április elsején látta meg a ... napvilág helyett a világhálót. Éppen egy éve már, hogy ez a lényecske nem csak alkalmankénti papírformájában kerülhet kezünkbe, hanem elkezdte garázdálkodását az interneten is. Az egy év komoly mérföldkő, ezért illő, hogy megemlékezzünk róla legalább így, egy nyúlfarknyi bejegyzés formájában.

 És mivel a Szamárkánk mégiscsak a jó öreg Füles fajtájába tartozik, Fülesről pedig (Milne óta) tudjuk, hogy gyengéi a léggömbök, ezért most ezzel a két szép piros, virtuális léggömbbel kívánok a Szamárnak kreativitást, kitartást, sok látogatót, sok cikket, sok új szerzőt és sok újabb születésnapot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése