Tisztújító közgyűlés

Ismét eltelt egy év, így alapszabályzatunk alapján eljött az idő, hogy kicsit megújuljunk és az új évre új vezetőséget válasszunk. Ezért közgyűlésre invitállak Benneteket. Itt elhangzik majd, mi mindent követtünk el az elmúlt egy évben, mi a véleményünk róla, és hogy hogyan is gondoljuk tovább. Persze itt Neked is lehetőséged lesz majd, hogy elmondhasd meglátásaidat, észrevételeidet, akár nyugodtan “be is szólhatsz” nekünk;)


Jelöltetheted is magad, bármelyik funkcióra... A gyűlés legfontosabb része természetesen az elnökválasztás lesz, mivel majd az elnök állítja össze az új vezetőséget, amit aztán szavazásra bocsájtunk. A szavazáshoz még annyit, hogy alapszabályzatunk értelmében MINDEN kafedikesnek jelen kell lennie, ha nincs, akkor egy órás várakozás után már az aktuálisan jelenlévők is megteszik. Aztán következhet a szavazás és a “hőbölgés”. Hogy mi az? A helyszínen majd megtapasztalhatod :)

Most azt kérdezed, hogy miért is jó hozzánk csatlakozni? Azért, mert így egy olyan csapat részese lehetsz, akik mindig kitalálnak valami újat -megőrizve persze a hagyományokat is-, hogy a brünni magyar diák még véletlenül se unatkozzon. Belegondoltál már valaha is abba, mi minden kell ahhoz, hogy egy magyarbulit összehozzunk? Nem is olyan egyszerű. Sok munkába és nem kevesebb időbe kerül. De mondhatom, megéri. Rengeteg új embert ismersz majd meg, új kihívásokat oldasz meg, olyanokat, amelyekre addig nem is tartottad képesnek magad. Egy tényleg vidám és kreatív társaságban tanulsz bele a szervezésbe és a csapatmunkába. És még sorolhatnám. Ne félj, munka mindig akad. 

Lehet, közös (úti)célunk van;)


A legfontosabb:
a közgyűlésre kedden este 7 órakor kerül majd sor egy kellemes sörözés mellett. A helyszín pedig a U Prokopů nevezetű kocsma (tavaly már volt itt SörEdzés), amit a Kotlářská 30 alatt találsz meg.
Gyere el és tegyél Te is valamit diáktársaidért! :)

Aktuális infók a FB-on.

1 megjegyzés:

  1. Hát ha MINDEN Kafedikosnak jelen kell lennie, akkor én elmegyek :)
    (amúgy elég, ha a fele ott lesz, már akkor is határozatképesek leszünk)

    VálaszTörlés