Vetélkedő, avagy mutasd meg, hogy Te vagy a jobb!

Hosszú idő telt el azóta, hogy a Kafedik háza táján ilyesfajta vetélkedőre került sor, még a Krónikában se nagyon akadtam nyomára. Épp ezért mi éppúgy várakozással tekintünk eléje, mint remélhetőleg Ti is. Mert nem ám csak egyszerű kérdezz-felelek készül, hanem a vetélkedő részeként logikai feladatok is lesznek, de a kreativitásnak, és a taktikázásnak is teret biztosítunk!
Kérdések, témák, feladatok kavalkádja  vár a versenyzőkre
Mindezek ellenére nem lesznek bonyolult szabályok: a helyszínen mindent megtudhattok majd.
Hogy ki, mikor és hogyan jelentkezhet? A versenyre 3 vagy 4 fős csapatokat várunk. Már most is lehet jelentkezni, de a határidő március 4. (vasárnap) 23:59! Elég csapatonként egy e-mailt küldeni a klub e-mail címére (kafedik@kafedik.net) csapatnévvel és -létszámmal. A vetélkedőre március 6-án kerül sor 19:00-ás kezdettel a Kafedik főhadiszállásán, az Óvárosházán (Radnická 8.). Mivel az épületet aztán bezárják, a kiértékelésre az egyik közeli kocsmában kerül sor, még aznap este.

Még egy-két tudnivaló: sajnos kénytelenek vagyunk nevezési díjat is szedni, ami 20 Kč lesz csapatonként. Ez az anyagköltségeinket fedezi majd, cserébe viszont teát és egy kis ropogtatnivalót adunk. Valamint, ahogy a legtöbb rendezvényünkön, sör is kapható lesz! Mindezeken kívül a győztesek és a dobogósok figyelemre méltó nyereményekkel térhetnek majd haza!

Szóval mindenkit bátorítunk arra, hogy jelentkezzen! A szórakozás és a nyeremények garantáltak :)

A többi szervező nevében is: Laci

U.i.: néhány tollat / írószert is hozzatok magatokkal, de a jókedvetek se hagyjátok otthon!

3 megjegyzés:

  1. Milyen témakörök lesznek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több, mint egy tucat témakör lesz, azon kívül logikai és kreatívoskodó feladatok is. Olyan nincs, aki nem talál belőlük olyat, amiben otthon van, és fordítva: olyan sincs, aki minden témakörben nagyokos.
      Szóval mindenkinek van esélye :)

      Törlés