Szökőévi partyról a DH táborba

Nem, nem időutazás, és nem is térgörbítés ami most következik: kettő ingyenjegyről van szó a nyár legnagyobb DH-s akciójára, a Krasznahorkán zajló Gombaszögi DH Táborra!!!! 

A szóban forgó két jegy február 29-én, a Szökőévi álarcos partyn keres magának gazdát,  mégpedig a legötletesebb jelmezes személyében. Aki tehát ingyen szeretne megjelenni az idei DH táborban, az kezdjen ötletelni, szerezzen be álarcot, álruhát, álszakállat (álmokat?) és jöjjön el február utolsó napján a Mersey klubba, egy fergeteges partyra!

A partyn aztán közvéleménykutató kisasszonyok gyűjtik be a megjelent álarcos és álarctalan szórakozók szavazatait, hogy megtudjuk, kinek a jelmeze nyerte el a legtöbb résztvevő tetszését, s így ki nyerte meg a két ingyenjegyet. Biztos sejtitek, hogy a jegyek csak akkor kapnak új gazdát, ha lesz kik közül válogatni. Ne bízzátok tehát a véletlenre és öltsetek jelmezt minél többen!!!! 


(meg aztán tudjátok, ritkán vannak ilyen alkalmak, amikor nem szégyen valakit nem felismerni;)

3 megjegyzés:

  1. a szavazással kapcsolatban ... hány szavazatot lehet leadni ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kedves inQontrol, a közvéleménykutató kisasszonyok munkáját megkönnyítendő EGY SZAVAZATOT adhat le mindenki. Sok szerecsét - akarom mondani: kreatív jelmezt kívánok!!!!

      Törlés