Figyeleeem!!!! Kapd le a szamár elejét II.

Gyors kérdéssel kezdeném: emlékeztek a múlt szemeszter fotópályázatára? Nos, idén megismételjük:) November végére tervezzük a következő nyomtatott Sárga Szamár megjelenését, és most újra invitálunk Benneteket - minden kedves brünni diákot, magyar diákot, brünnit, diákot -, hogy segítsen nekünk címlapfotót találni az újsághoz! Most az se kattintson el innen, akinek nincs fényképezőgépe, mert nem csak fotósokra, de szavazóközönségre is szükségünk van ám!!!!


Pár szó arról, milyen a Sárga Szamárnak ideális címlapfotó
  • Mivel a Sárga Szamár nyomtatása korlátozott, csak fekete-fehér fotót tudunk lehozni (sőt az elengedhetetlen sárga papír miatt inkább sárga-fekete fotókban gondolkozzatok;).
  • Ugyanezen okból kifolyólag kevésbé kivehetőek az apró részletek, a csoportképek, a távoli alakok, és előnyösek a világosabb, esetleg valamilyen programban meggyúrt "fehéres" képek.
Mna és a téma:
  • Brünn városa, emberei, állatkái, utcái, terei, helyei
  • Kafedik életérzés, programok, ilyesmik
  • diákélet
Az első pályázathoz képest újítunk kicsit, még pedig azzal, hogy a fotókhoz rövid (max. 1800 leütés) leírást is lehet most küldeni - ami persze nem kötelező, de ha humoros, érdekes, frappáns, stb, nagyban javíthatja a kép értékelését;)
Egy személy legfeljebb három képpel pályázhat, s a képek minimális felbontása 1280 x 1024 pixel. A képeket küldjétek a sargaszamar@gmail.com címre, legkésőbb november 20-ig.

Szavazni pedig a blogon lehet, a képek (bejegyzések) alatti dobozkába kattintva. Bár a FB illuzórikus kék világában is megosztjuk a képeket, az ott benyomkodott "like" gombokat nem számoljuk a versenyben. A szavazatokat november 21-én éjfélkor (körül... belül....) számoljuk, addig igyekezzetek az értékeléssel:)

És egy fontos részlet:) Mert hisz pályázat nincsen díj nélkül, ugye ez csak természetes! Nos, az idei fotópályázat győztese 3 díj közül választhat. Ezek:
  • a, ingyenes belépés az idei Mikulásbuliba 
  • b, 20 db tombolajegy az említett buliban
  • c, a Kafedik honlapján megtekinthető fehér dizájnú póló
Várjuk a pályaműveket!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése