Cooltúra '13


Újra itt a nyár, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy a Kafedikosok ismét nyeregbe pattannak, hogy megüljék kétkerekű vasparipáikat. Hogy miről is van szó? Hát arról, hogy pár biciklizni szerető fiatal egy nyárvégi, 5 napos kerékpártúra keretein belül megismerkedik Csehország szépséges tájaival.

Ez nem idén történik így először, és mint 2010 óta mindig, idén is sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Lássuk a részleteket: túránk augusztus 28. és szeptember 1. között zajlik. Ezen 5 napos tekerés során pedig Csehország olyan szeletébe szeretnénk betekintést nyerni, amit az előző 3 Cooltúra során még nem volt szerencsénk meglátogatni. Így aztán sok szeretettel várjuk azokat is, akik már voltak velünk Coolturizálni, és azokat is, akik még nem. 

A túra folyamán Kolín városából fogunk eltekerni Brünnbe. Természetesen nem a legrövidebb úton, hogy minél több látnivalót tudjunk beiktatni. A Kolínba való megérkezés után természetesen megnézzük a várost, valamint az első nap fontos eleme lesz Kutná Hora világon egyedülálló csonttemplomának a megtekintése is. A második napon nem maradhat ki Pardubice és Litomyšl, a további napokon pedig Polička, Žďár nad Sázavou, Pernštejn, Tišnov és a Hrad Veveří sem.


Kedves Olvasó :)
ha egy picit is szeretsz biciklizni, szereted a jó társaságot, a szép tájakat, és szeretnéd egy kicsit jobban megismerni Csehországot, akkor tarts velünk augusztus 28. és szeptember 1. között, és tekerd le velünk ezt 250 kilométert. Új barátságokra tehetsz szert, miközben egy picit az állóképességedet is próbára teheted.

Ha érdekel a dolog, csatlakozz a facebook eseményünkhez, ha kérdésed van akkor pedig bátran kommentelj vagy írj mailt a cseh.cooltura@gmail.com címre.
Sok kitartást a kánikulához, és tekerjetek sokat!
-edison-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése