Van-e új a nap alatt - avagy tisztújítás Kafedik módra

A "kezdjünk hétkor, hogy aztán nyolckor valóban elkezdhessük" ebben az esetben nem a későnjövők számára tett kezdvezmény, hanem alapszabályba foglalt feltétel. Miről beszélek? A KAFEDIK tisztújító közgyűléséről, ahol lévén, hogy a diákklub további életéről születnek döntések, nyilván indokolt az egyórás várakozási idő. 

Talán ez alatt az idő alatt valóban megérkezik a Kafedik tagságának döntéshozáshoz szükséges fele. Ha pedig mégsem, az összegyűltek türelmükkel váltják ki szavazatuk érvényességét. De most hagyjuk a várakozást, lássuk csak, hogyan újult meg tegnap, 2013.10.30-án az elnökség, miután az eddig Mihály Mátyás - Matyi, Peniaško Anna - Panni és Szabó Gergely - Gery vezetése alatt álló csapat végighallgatta az ellenőr, Kovács Roland - Roli értékelését!


Elnök: Mihály Mátyás (elfogadta Gery jelölését, és a jelenlévők egyetértő hőbölgéssel megszavazták elnöknek)
Alelnökök: Kramár Annamária, Szabó Gergely
Ellenőr: Kovács Roland
Krónikások: Peniaško Anna, Peniaško Vica (utóbbi a senior kategória képviseletében és csakis a kispadról)
Sárga Szamár (blog és újság szerkesztése): Havran Kati, Peniaško Vica (utóbbi - lásd feljebb)
Fotófelelős: Ruhás Sándor
Webmester: Páldy Sándor
Taglista felelős: Peniaško Anna
Pályázatfelelősök: Gulyás Veronika, Kramár Annamária
Videófelelős: Tóth Péter
Főszakács: Cséfalvay Gábor
Aktív tagok: Bógyi Csilla, Danczi Tamás, Fábián Csilla, Halász Dávid, Heiszki Róbert, Hortai Ferenc,  Kaprinay Zoltán,  Matus Gábor, Pál Tamás, Sághy Tamás, Solymos Karin, Szeleczky Zsolt, Tóth Kurucz Liliána (fontos megjegyezni, hogy erre a pozícióra továbbra sem záródott le az infiltráció lehetősége;)

jelenlévők a Krónika tanúsága szerint



Reméljük, hogy munkálkodásuk legalább annyira sikeres lesz, mint eleddig volt, és kívánunk hozzá minden hasznosat, türelmet, csoportszellemet (halloween táján különösen aktuális),  lendületet, kreativitást, és persze befogadó közeget, soksok érdeklődőt, a bulikon csápoló tömeget, az előadásokon szájtátva hallgató-ságot;) hogy a következő közgyűlésen újra összegyűljünk legalább annyian, mint az ezt megelőző években!!!!


3 megjegyzés:

  1. Épp itt az ideje, hogy ti is megírjátok már a KAFEDIK történetét. Az ilyen összefoglalások fontos adalékok a felvidéki magyarság történetéhez, de magának a diákklubnak is további ösztönzést jelent. Lacza Tihamér, a Sziget a szárazföldön (AED-történet) szerzője-szerkesztője.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bizony, készülünk rá, sőt a háttérben dolgozgatunk is rajta... pár év, és nyakunkon a félszáz... :-)

      Törlés