Nyitjuk a szemesztert

Ősz van. Nem szeretem az őszi időjárást, a rövidülő nappalokat, a ködös reggeleket... Ha én lennék a király, akkor betiltanám vagy megszüntetném. De nem én vagyok, szóval demokratikusan szeretném megkérni az őszt, hogy MONNYON LE!!! ...vagy mégsem? Hiszen, mikor megjön az ősz, akkor kezdődik Brünnben szemeszter, visszatér (vagy megérkezik) a városba sok magyar diák, sok kedves ismerős :-) Jó pont az ősznek. Mivel ez a tanév is Szemeszternyitó Magyarbulival indul, ahol találkozhatok a jó arcokkal, ezért még egy jó pont. Na jó kedves ősz, legyen ez így ÖRÖKRE, és nem kell, hogy lemonnyál.
Hogy így megenyhült a szívem, az csakis annak köszönhető, hogy az téli szemeszter elején ismét összejövünk a Melodkában, hogy bulizzunk egy jót, EGYÜTT.

El sem tudom mondani, hogy mennyire várom október 3-át, csütörtököt. Nincs is olyan nap, hogy ne nézném meg facebookon, hogy ki készül a buliba, mikor van kapunyitás, stb. Ebből a fb-eseményből tudtam meg azt is, hogy a The Butchers jön muzsikálni, hogy blues, blues rock, boogie és funky dallamokkal emeljék a buli fényét. Aztán már-már menetrendszerűen érkezik DJ Peter, akinek a mixeivel van egy marha nagy bajom: ezeknek köszönhetően nem tudom otthagyni a parkettet és nyugodtan meginni egy körtepálinkát a cimboráimmal. Mi van még itt? Aszondja, az éjfél alkalmas valamiféle meglepetésre, csak legyünk TÜrelmesek. OOOuukééé


Az emberek, a helyszín (Melodka: Kounicova 20/22) és a zene garantálja a jó hangulatot. Kapunyitás este 8-tól, a belépő este 10-ig csak egy 50-es, utána 70 Kč. Nagyon korrekt :-) És akinek meg ez sem elég, az jöjjön el másnap, azaz pénteken, várost nézni. Lehetőség nyílik megismerkedni a város szépségeivel, egy-két brünni urban ledzsenddel, és a helyi kocsmák aranyszínű folyékony kincseivel.

Jó lesz :-) Ne írjatok be mást a naptáratokba :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése