Csodacsibék és fejetlen szamarak

valahogy olyan jóleső forgatag volt. annak ellenére is, hogy sörözéshez mérten kevesen jöttetek el. de talán ezért is ültünk olyan kényelmesen, és mindenki jól látott az apró színpadon üldögélő apró leányzóra, aki varázshangjával csodacsibéket hozott. meg örök ösztönzőt, anyaföldet. és női szívet, mint öröklakást. néma holdat, meg mindig mindenről elkésőket. farkas leszek, azt bánomot. föld felé éneklőket. és az őrült festő-költő madárszerelmét...






fotóink sajnos még nincsenek az eseményről, de Ti segítettetek a megörökítésében. íme, itt van Lili, és íme a versek is itt röpködnek körülötte, egynénány egyéb üzenettel barátságosan megférve.


és persze, napsárgák voltak az asztalok, rengeteg Sárga Szamarunk volt. ez a nap kicsit az ő ünnepe is volt, és nem csak azért, mert két és fél nap múlva betölti élete haramdik évét. meg akartuk mutatni, mennyire az életünk része, és hogy a régebbi számokat is érdemes néha fellapozni.


a kreativitás egyszerűen a levegőben volt - Ti sem tagadhatjátok. a sárga és fehér lapokon hagyott üzeneteiteket fokozatosan dolgozzuk fel, és ha a továbbiakban szeretnétek aktívabban is bekapcsolódni a blog vagy újság életébe, örömmel várjuk ötleteiteket. egyben azonban biztos örök egyetértésben élünk: a Sárga Szamár a világ legsokoldalúbb állata!



1 megjegyzés: